AANBOD

LIVE TRAINING PRE PARTUM CHECK

Als verloskundige heb jij maar één doel: jouw cliënten zo goed mogelijk begeleiden richting een fijne bevalling zonder complicaties. Een mooie thuisbevalling, dat is natuurlijk ook wat jij wilt voor jouw cliënte. Steeds meer zwangeren voelen echter de druk om naar het ziekenhuis te gaan. En helemaal wanneer ze een zwangerschap heeft met wat probleempjes en dan ligt het kindje ook niet goed. Dan is de keus voor een ziekenhuis vaak snel gemaakt….

Jij bent een gedreven en nieuwsgierige verloskundige; je wilt op de hoogte zijn van de nieuwste inzichten. Je weigert genoegen te nemen met de status quo en staat open om buiten de gebaande paden op zoek te gaan naar andere oplossingen. Omdat jij vindt dat de zorg beter kan. Je hebt dus ook regelmatig je bedenkingen bij snel kiezen voor een ziekenhuis-bevalling. Is het daadwerkelijk veiliger? De kans op een bevalling met een kunstingreep of knip is in het ziekenhuis immers aangetoond groter…

Zijn deze situaties herkenbaar voor jou?

  • Je voelt weerstand en twijfel als je ‘volgens protocol’ je cliënt moet doorsturen naar het ziekenhuis. Bijvoorbeeld omdat haar vorige kindje in een stuit lag. Is het echt nodig om door te verwijzen? Is het werkelijk veiliger? De kans op een ingrijpende bevalling met medische interventies zoals kunstgrepen of knippen is daar juist aanzienlijk…

  • Je voelt je in een spagaat zitten doordat je de wens van je cliënt wil laten uitkomen (een mooie thuisbevalling) maar het protocol dwingt je om door te verwijzen. Dit zou toch anders moeten kunnen?

  • Je voelt je door gynaecologen niet altijd serieus genomen. En vraagt je af of er niet andere zorgverleners zijn die kunnen helpen?

  • Je houdt een naar gevoel over wanneer vrouwen na de bevalling nog last hebben van onbegrepen pijnklachten. Waar komt dit toch vandaan?

En is dit wat jij als verloskundige het liefste wil?

  • Andere mogelijkheden om moeder & kind tóch een mooie thuisbevalling te gunnen. Niet metéén doorverwijzen naar het ziekenhuis.

  • Handvaten om je cliënten zélf zo goed mogelijk te helpen, waardoor een doorverwijzing überhaupt niet nodig is.

  • Een hands off bevalling voor jouw cliënte zonder overmatige interventies. Waarbij moeder en kind zich kunnen overgeven aan het natuurlijke proces

  • Het zelfvertrouwen van jouw cliënte vergroten. Dit is zo belangrijk in het hele proces.

  • Your Content Goes Here
  • De moeder als geheel benaderen; holistisch

  • Je wilt wanneer de vrouw pijn heeft, dit kunnen duiden en kunnen oplossen

WAT NU? KAN HET NIET ANDERS?

Wat kan jij dan doen? Afwachten? Volgens protocol doorverwijzen?

Er kan meer! Los van een versie is er een hele eenvoudige check die ervoor kan zorgen dat jouw cliënte thuis kan bevallen. Ook het risico op pijn en andere ongemakken reduceer je hiermee enorm. Ik heb het over de pre-partum check. Een eenvoudige en praktische check die bestaat uit 3 stappen én die jij meteen kunt toepassen in jouw praktijk. Met deze check zie jij of de stuit scheef staat; een zeer veel voorkomende oorzaak van pijn & problemen tijdens en na de bevalling. Ook jij kunt deze check leren waardoor je veel problemen voorkomt.

LIVE TRAINING PRE-PARTUM CHECK

In minder dan een halve dag leer jij een belangrijke check die een hoop pijn & ellende kan voorkomen bij jouw cliënten. We doen dit live en op locatie, omdat het belangrijk is dat jij ziet en ervaart wat er precies gebeurt tijdens die check.

Live training Pre-partum check

197,-eenmalig
  • Anatomie bekken en bekkenbodemgebied
  • Praktisch aan de slag!
  • Jij weet naar wie jij kunt doorverwijzen
  • Ik beantwoord al je vragen

 

Wat gaan we doen tijdens deze live training:

  1. Anatomie bekken en bekkenbodemgebied
    We duiken helemaal in de anatomie en ik maak de vertaalslag van kennis & ervaring naar het toepassen in de praktijk. Je leert hoe je de zorg voor aanstaande moeders verbetert.
  2. Praktisch aan de slag! Je leert hoe je de pre-partum check zelf uitvoert en krijgt daarbij ook een handige checklist. Ik demonstreer daarnaast technieken en geef adviezen die meteen helpen wanneer er sprake is bij pijn bij jouw client. Denk aan pijn in de bekkenbodem, stuitpijn, pijn bij het al aanwezige litteken of hechtingen.
  3. In het laatste uur leg ik je uit naar wie jij kunt doorverwijzen wanneer jij d.m.v. de check ziet dat de stuit scheef staat. Daarnaast beantwoord ik al je vragen waar je nog geen antwoord op hebt. En ik behandel casussen die jij inbrengt. Specifieke uitdagingen die jij tegenkomt in je praktijk? Ik denk met je mee!

 

Na deze live training pre-partum check:

Weet jij het cruciale belang van de pre-partumcheck bij jouw cliënten. Kun jij de check ook zelf uitvoeren. Én weet je naar wie je kunt doorverwijzen voor de behandeling als dat nodig is. Hiermee bied je hoogwaardige zorg voor aanstaande moeders. Waarmee je leed en andere ongemakken bij jouw cliënten niet alleen vermindert, maar ook voorkomt.

BEN JIJ ERBIJ?

De volgende livetraining pre-partumcheck geef ik op maandag 12 augustus van 10:00-13:00

Wil je daarbij zijn? Laat het dan via onderstaand formulier weten! Je kunt je ook voor meerdere personen tegelijk aanmelden. Geen zorgen, je zit nog nergens aan vast, ik neem nog even contact met je op om te kijken waar jij precies tegenaan loopt en of ik bepaalde onderwerpen mee kan nemen in de training. Heb je nog vragen over de training? Stel ze dan gerust via het formulier!

    VEELGESTELDE VRAGEN

    Mail mij even, dan zet ik je op de lijst! Als er nieuwe data bekend zijn dan mail ik je.

    Jazeker! De pre-partumcheck is een nieuwe methode om pijn te voorkomen. Dus je leert zeker wat nieuws waar jij je cliënten enorm mee helpt.

    Dat verschilt per keer en ligt aan de aanmeldingen. Ik hanteer een minumum aantal van 6 en maximaal 12 deelnemers

    Jazeker, stuur mij even een mailtje en dan mail ik je meer info.

    Jazeker, laat in het formulier even weten met hoeveel personen je wilt komen.

    Ja, iedereen die deze training heeft gevolgd kan de check uitvoeren. Wanneer na de check blijkt dat de stuit scheef staat, is er een NIMOC-behandelaar nodig om dit te behandelen.

    Nee, deze check is geheel uitwendig: het ondergoed mag aan blijven.

    Yes, we oefenen op elkaar tijdens deze training. Je ondergoed mag dus wel aanblijven. Een dunne legging is ook prima!